Mogućnost dostave!
Primanje narudžbe na:
+ 385 99 756 8094
+ 385 1 5515 274

Dekoracija svadbenog stola je priča za sebe, najvažnije je da pristaje uz karakter mladenaca, a ovdje u cvjetnom atelieru Ciklama upravo ovom detalju vjenčanja pridajemo posebnu pažnju.

I detalji su važni. Rekli bi gotovo najvažniji jer upravo su detalji ti koji slažu cijelu sliku vašeg vjenčanja. Upravo zato pažnju posvećujemo izgledu tanjura, salveta, čaša, svijećnjaka i cjelokupnog inventara na stolu. I u sve to savršeno ćemo uklopiti cvjetne dekoracije cvjetnog ateliera Ciklama.

Obratite nam se s povjerenjem, svojim idejama i s preko tisuću rekvizita učinit ćemo vaš dan nezaboravnim. I ne zaboravite, svaki detalj je važan pa im baš zato posvećujemo posebnu pažnju...

Vjenčani buket je detalj koji mlada ima uz sebe na dan vjenčanja.

On mora ispričati priču koja će se, stopljena s vjenčanicom, pretvoriti u najljepšu uspomenu i razvući poseban osmijeh na mladenkinom licu na njoj najvažniji dan.  

Savršen vjenčani buket izradit ćemo u skladu s vašim izgledom i vjenčanicom jer oblik buketa ovisi o visini i stasu mladenke, izbor boja o boji njezine kose, tena i boji vjenčanice koju nosi na svoj poseban dan, a tekstura buketa o materijalu iz kojeg je vjenčanica sašivena.

Dekoriranje crkve je vrlo važan detalj jer će tamo započeti vaše vjenčanje, a nakon toga slijedi dekoracija svadbenog prostora ili šatora za vjenčanje.

Ako ste odlučili 'da' izreći na otvorenom uz more ili na livadi ili u šumi svojim ćemo se dekoracijama u potpunosti uklopiti u vašu priču.

Planirate li tematsko vjenčanje, obratite nam se s povjerenjem, kada odaberete temu cvjetni atelier Ciklama ispunit će sva vaša očekivanja cvijećem i inventarom.

Pažnja i ljubav sastojci su buketa za najposebnije trenutke.

Buket od ruža, dalija, lizijantusa, amarilisa, Phalaenopsisa ili nekog drugog sezonskog cvijeća poslat će upravo onu poruku koju vi želite.

Bukete za rođendane, godišnjice, krstitke i bilo koju prigodu izrađujemo po zadanoj temi klijenata.

Poseban užitak stvara nam dekoriranje vjenčanja.

Za vas ćemo izraditi cvjetne dekoracije i dekoracije za crkvu, dekorirati prostor ili se pobrinuti za dekoraciju cijelog  vjenčanje u zatvorenom i na otvorenom.

S vama smo na božićnim domjencima, obljetnicama tvrtke, koncertima i svim vama važnim poslovnim trenucima.

Vaše evente osmišljavamo prema zadanoj temi, a želje ispunjavamo  kroz  dekoracije i pretvaramo svaki prostor u cvjetnu rapsodiju.

Raspolažemo vlastitim  inventarom koji će omogućiti da i najzahtjevniji klijenti budu zadovoljni.


Mogućnost dostave!
Primanje narudžbe na:
+ 385 99 756 8094
+ 385 1 5515 274